donderdag 14 maart 2013

Nieuw leven!

Gisterenavond werd Dimitri aangenaam verrast toen hij zijn dieren ging voederen. Melissa 75 van het Turkeyenhof had voor de eerste maal gelammerd en zij zorgt nu voor een bokje en een mieke. De bevalling verliep zonder problemen en zij is een perfecte moeder. De lammetjes stammen af van Carlo 12 van de Meuleberghoeve.
En deze morgen was er weer babygeluk!! Model 3 van het Abdijbos heeft ook voor de eerste maal gelammerd. Vader is eveneens Carlo 12 van de Meuleberghoeve. Deze bevalling ging niet zo goed. Deze morgen zagen we meteen dat er problemen waren en belden we vlug naar de dierenarts. De lammetjes zaten totaal verkeerd en het zou zonder de nodige hulp niet gelukt zijn. Gelukkig werd het geen keizersnede want onze dierenarts is heel handig hierin en heeft de lammetjes kunnen draaien en ze er zo uitgehaald. Het werden 2 bokjes. De mama is nog een beetje aan het bekomen maar alles zal verder hopelijk wel goed verlopen.
Eén dezer dagen volgen de foto's!

3 opmerkingen:

 1. Dieren brengen heel wat werk met zich mee hor ik zo, ze geven natuurlijk ook veel liefde en plezier in huis of tuin ;)

  groetjes,

  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Christine,
  Ik ben er nu pas achtergekomen dat je ook deze blog hebt
  Ik vindt het super leuk is wel veel werk he al die dieren.
  Ik ben meteen volger geworden.
  Lief al die kleine geitjes ze zullen nu wel weer een stuk groter zijn.
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I tried your web site and I find it very good, very informative. Keep going!

  Top Ten Web Hosting Revi5ews

  BeantwoordenVerwijderen